Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

15 Април,2014

DAIKIN - EMURA 2014

Новото бижу Емура 2014 на Дайкин , ще се появи на пазара тази пролет.
Климатика е разработен специално за Европейския пазар с цел да задоволи високите естетично изисквания на европейските потребители.
Daikin – Emura 2014 се характеризира с уникален и изключително елегантен дизайн. За изработката му са изполвани възможно най-висококачествените материали  за да се достигне забележителната ефективност SEER до A+++,която е най-високата на пазара.Пълна гама от 2, 2,5, 3,5 и 5kW, дава възможност за избор на подходящ размер, който да удовлетвори потребностите на крайния потребител.
Новата серия на Daikin – Emura 2014 е снабдена с изцяло нова компресорна технология, която прави климатиците още по-ефективни. Моделите от серията Emura 2014 са с минимални нива на шум и достигат едва 19dba.
Вътрешното тяло на Daikin – Emura 2014 ще се предлага в два цвята – сребристо и антрацитно-черно или чисто матово бяло.С аеродинамична конструкция, което прави модела много прибран и тънък. Това прави климатика подходящ за всеки тип интериор.

Климатика е проектиран така,че тялото на всички модели е интегрирана високо интелигентна система с иновативни функции за значително понижаване на разхода на електроенергия в сравнение с обикновените климатици.

Сензор “интелигентно око” следи за наличието на хора  в помещението, в което е монтиран Daikin – Emura 2014, и при отсъстве на  хора за 20 минути, настройките се променят, за спестяване на електроенергия. Основна функция насензора  “Интелигентното око” е и да насочва въздушния поток встрани от присъстващите в стаята, така че да се избегнат студени течения.

Този климатик може да се програмира с различна настройка за всеки един ден от седмицата, като така се улеснява употребата и задоволяването на потребностите на потребителите избрали Daikin – Emura 2014.
Друг положителен елемент в този модел на DAIKIN е че могат да бъдат управлявани от разстояние,  чрез приложение, достъпно от платформи, базирани на мобилните операционни системи в смартфоните – Apple и Android. Това допълнително безжично устройство тип „plug and play“ разполага с интуитивен интерфейс, което прави управлението на уреда още по-лесно както в жилището, така и извън него.
С новото поколение Emura 2014, производителите на  Daikin доказват уникална енергийна ефективност и невероятен усет за естетика и дизайн! 

Оценете
(3 гласа)
Top of Page