Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

15 Април,2014

DAIKIN с иновативно 3D приложение

Един от водещите производители на климатична техника DAIKIN, отново излезе на пазара с изключително решение, което постави на колене конкурентите.
DAIKIN създаде мобилно приложение, с което може да видите как ще изглежда на стената ви климатика, който сте избрави, още преди той да бъде монтиран. За тази цел ви е нужно да разполагате с мобилен телефон или таблет, които подържат операциаонна система Androidили  IOS.
DAIKIN са разработили специален маркер, който трява да отворите и разпечатите на лист формат А3 или А4. Формат А3 се разпечатва, когато разстоянието от телефона до местоположението, на което искате да бъде поставен климатика е по-голямо от 3 метра.
Формат А4 се разпечатва, когато това разстояние е по-малко от 3 метра.

След като сте измерили и разпечатили листа, го поставете на стената – так където искате да бъде поставен климатика, пуснете DAIKIN 3D и насочете телефона или таблета към маркера.
На екрана в 3D реален размер, ще се появи избрания от вас модел на DAIKIN. Така ще можете да видите как ще стои климатика още преди да бъде монтиран.
Същото може да бъде направено и с външното тяло.
Ние от Д енд Д трейд , препоръчваме въпреки това да бъде взето под внимание и мнението на професионалистите, които ще правят монтажа, защото има мноого други фактори освен естетическия, които са важни при избора на място за монтаж!

Приложението DAIKIN 3Dможе да бъде изтеглено от тук:

Оценете
(0 гласа)
Top of Page