Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

15 Април,2014

Климатик Fujitsu General – серия Nocria

Климатиците от тази серия са изключително надеждни и висикоефективни машини. Могат да бъдат управлявани от разстояние без дистанционното управление да се начочва към вътрешното тяло. Въможността за това е породена от факта, че при проектирането на тази серия климатици е въведена радиочестотна система за връзка при уреди от серия Nocria -Z и S.

Веднъж дневно дистанционния контролер получва автоматично данни за управление, посредством връзка в персонален компютър. Така се наблюдава ежедневната консумация на ел. енергия и работните часове на климатика.

Този модел климатична техника, позволява на клиента закупил уред от серията Nocria, да изтегли специален софтуер с цел спестяване на консумираната електроенегия. Също така Nocria разполага и с функция- Сензор присъствие, който регулира режима на работа ( по-икономичен, когато в помещението няма присъстващи).Това прави тези климатици, изключително икономични, както при отопление, така и при охлаждане.

Fujitsu General - Nocria са и първите климатици със самопочистващ се филтър.
Множеството екстри на модела са причина Японската асоциация за промишлен дизайн да го отличи с престижната награда в област дизайн.

Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.

Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.

Миещ се панел

Режим двойно реене - Вградени подвижни автоматични жалузи равномерно разпределят въздушния поток в хоризонтална и вертикална посока.

Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.

Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.

Икономичен режим - режим, при който разходът на енергия е намален.

Автоматични филтри - Филтрите се почистват автоматично след определен брой часове работа на климатика.

Изсушаване на изпарителя

UV почистване - UV-лъчи предотвратяват появата и развитието на плесен и микроби във вътрешното тяло.

Оценете
(6 гласа)
Top of Page