Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

15 Април,2014

Panasonic Eltrea

Panasonic  разработи специално и за най-взискателните си клиенти климатиците от ново поколение  Eltrea.
Гамата Eltrea се отличава с уникална по рода си система за пречистване, иновативен дизайн и висока ефективност. Климатиците от серията Eltrea е снабден с множество сензори, които измерват температурата и влажността в помещението, както и отчитат присъствието и движението на хора.

Сензорът Econavi и иновативната пречистваща система Nanoe-G, правят модела предпочитан сред потребителите, които държат на комфорта, чистия въздух и високата ефективност, съчетани със страхотен съвремен дизайн.
Сензора, който отчита наличието и движението на хора с помещението, отчита и слънчевата светлина, която влиза в стаята, като по този начин регулира мощността на климатика и пести много енергия. Сензорът Econavi е изключително полезна иновация, която постига между 35% и 40% икономия от електроенергия. Като допълнение към Econavi сензора, Panasonic Eltrea включва и пречистващата  система Nanoe-G, която чрез финните си наночастици обезврежда и премахва 99%  от бакретиите, плесените и вирусите във въздуха.
Panasonic Eltrea се предлага в два цвята на вътрешното тяло, като серията Е е в бял цвят, а серията ХЕ е в сребрист цвят. 

Оценете
(0 гласа)
Top of Page