Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

28 Март,2014

Еволюцията на съвременните технологии днес – пътят , който изминава климатика

Подобренията в процес на климатичните системи от миналото до днес е постигнал голяма еволюция.

История и еволюция в климатика - ако в средата на миналия век, през 1957 г. за първи път на пазара се появява ротационния компресор, който позволява по-малки, по-тихи, по-леки и по-ефективни единици от вида на компресор, използван преди това.

Откритията в Космоса - така за по-малко от две десетилетия през 1969 година технологията на климатичните устройства помага дори да се осъществи пътуване до Луната. Нийл Армстронг и Бъз Олдрин стъпват успешно на Луната в скафандри със системи за охлаждане, които ги защитават от опустошенията на космическото пространство.

Вредата от фреона - през 1987 г. в Монреал е подписан протокола на Организацията на обединените нации, в която се поставя въпросът за защита на озоновия слой на Земята. Този протокол се определя от мулти-национално сътрудничество за постепенно премахване. Той използване стратосферния озонов слой и вещества, като хлорфлуорвъглеводородни или CFC хладилни агенти, използвани в огромен брой хладилни и климатични системи.

Съвременни климатици - подобренията не спират да се правят в индустрията. Високо ефективни, щадящи околната среда климатици за текущите нужди стават все по-масово явление на пазара.

В наши дни - Климатикът от любопитство на техниката се превръща в инструмент за производство и необходимост, която намира приложение в почти всяко начинание. Поради появата на климатиците смъртността през летните месеци в резултат на прегряване и топлинни удари се е понижила. Условията на труд са се подобрили значително, заедно с производителността и удовлетвореността на работниците. Хладилната технология, която ползва съвременния климатик е помогнала в изследването на космическото пространство от началото на разходки до Луната до сложното създаване на система за космическата станция Мир. Охладителната система е довела човечеството до непредвиждани възможности, за които то преди това само е мечтаело.

Това може да се сравни с ежемесечните, дори ежедневни промени в света на технологиите – таблетитаблети и смартфони, чиито функционалности се менят непрестанно, чиито функционалности се менят непрестанно, за да предложи най-доброто, на което са способни.

Оценете
(0 гласа)
Top of Page