Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0877 177 877; 0887 877 177

 

15 Февруари,2018

Вашето мнение за ДД трейд е много важно за нас

ДД ТРЕЙД – фирма за климатици, която държи на обслужването и качеството!

Ние сме фирма по монтаж и инсталиране на всякакви климатици и климатични системи. Ние държим на качественото обслужване и гарантираме възможно най-ниски цени.

Вашите мнения и отзиви са много важни за нас. Затова искаме да споделите опита си и наблюденията по ползвани от нас услуги.

В контактната форма на страницата на сайта може да изпратите и пряко запитване, да изкажете мнение и опит, по отношение работата с нас.

Ние държим на мнения и отзиви от своите клиенти. Това, което ни дава най-висок мотив и цели, за да качваме все по-високо летвата по отношение обслужването и работата с хора.

Ние разбираме, че общуването с много и различни хора е дълъг и труден процес, затова изискваме от вас Вашето мнение за ДД трейд. То е съществен въпрос за нас и на база него можем да подобрим предлаганите услуги и обслужване.

Нашият екип от специалисти може да дойде в удобно за вас време, за да изчисли точните разходи за монтажни работи, координация на местоположението на оборудването и комуникациите. Може да, попълните малка форма на заявление, в която да изкажете личните си наблюдения, мнение и отзивиза цялостното обслужването.

Ние предлагаме монтаж, демонтаж на климатици и поддръжка на климатични системи. Доверете ни се като споделите своите наблюдения, относно нашите услуги!

Оценете
(1 глас)
Top of Page