Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0877 177 877; 0887 877 177

 

15 Февруари,2018

Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд

Стремежът ни да се развиваме непрестанно, да предлагаме не само най-добрите услуги, но и най-внимателно и вежливо обслужване е наша основна цел.

Ние от ДД трейд живо се интересуваме от вашето мнение и впечатления.

Нашият вид на дейност: монтаж на климатични и вентилационни системи за апартаменти, селски къщи, офиси, магазини и др. не е новост на пазара. Конкуренцията и в нашата сфера на работа е голяма, затова вашето мнение е от изключително значение за нас.

Приемаме всяка критика под формата на мнения и отзиви, като винаги вземаме под внимание и се стремим следващият път да сме по-добри.

Уповаваме се на всяко изказване с едничката идея да се подобряваме и развиваме непрестанно.

Ние предлагаме монтаж и демонтаж на битови климатизатори и въздухо снабдителни до полуиндустриални системи. Заетостта на екипа ни е 5 дни в седмицата, работа е възможна, дори в събота.

При нас работят екип от мотивирани, енергични и жизнени хора, които са готови на всякакви компромиси, за да бъдат клиентите ни доволни.

Имаме пробационен период с практическо обучение, което трае 2 месеца. Пълна заетост. Работа в столицата и региона на София. Вежливостта и компетентността са за сметка на компанията.

Свържете се с отдела по инсталационния на посочените телефони или на контактната форма.

Работим неуморно, с непрестанен интерес към прогрес и качество на обслужване от най-високо ниво.

Сега разбирате, защо се интересуваме се от вашето мнение и впечатление относно дд трейд!

Оценете
(1 глас)
Top of Page