Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

телефон за климатици 0877 177 877

Изчерпана наличност
ftxr28e;42
ftxr28e
дистанциооно

Daikin FTXR28E Ururu-Sarara

3459,00 лв
Поръчай
Монтаж на климатик

Монтаж на кондензна вана

Монтаж на тампони

Налични екстри
 • ОхлажданеПредназначен основно за охлаждане.
 • ОтоплениеПредназначен основно за отопление.
 • Daikin Инверторна технология
 • Daikin Икономичен режимТази функция намалява електроконсумацията, което позволява използване на други уреди с по-голяма електроконсумация. Тази функция също така е и енергоспестяваща.
 • Daikin Интелигентно око за 2 областиВъздушният поток се изпраща до зона, различна от тази, в която е регистрирано присъствие на човек. Ако в стаята се отчете присъствие на двама души, въздушният поток се насочва встрани от тях. Ако не се отчете присъствие на човек, уредът автоматично превключва на енергийно-ефективната настройка.
 • Daikin Пестене на енергия по време на работа в режим готовностКонсумацията на ток се намалява с около 80%, когато тялото работи в режим на готовност. Ако за повече от 20 минути в стаята не се отчете присъствие, системата автоматично ще превключи на режим на спестяване на ток.
 • Daikin Комфортен режимНовите жалузи променят ъгъла на продухване хоризонтално за работа в режим на охлаждане и вертикално надолу при работа в режим на отопление. Това се прави, за да не се позволи насочване на студен или топъл въздух директно към човешкото тяло.
 • Daikin Режим на повишена мощностАко температурата в стаята е твърде висока/ниска, тя може да се намали/увеличи бързо чрез избиране на „режим на повишена мощност“. След изключване на режима на повишена мощност, уредът се връща на предварително зададения режим.
 • Daikin Автоматична смяна на охлаждане/отоплениеАвтоматично избира режим на охлаждане или отопление, за да се достигне зададената температура (само термопомпени типове).
 • Daikin Почти безшумна работаВътрешните тела на Daikin са почти безшумни. Също така външните тела със сигурност няма да смущават тишината и покоя на вашите съседи.
 • Daikin Безшумна работа на вътрешното тялоНамалява шума от работата на вътрешното тяло с 3 dB(A). Тази функция е полезна по време на сън или по време на учене.
 • Daikin Комфортен режим за сънФункция за повишен комфорт, която следва специфичен ритъм на температурни колебания.
 • Daikin Безшумна работа на външното тялоНамалява шума при работа на външното тяло с 3 dB(A) за осигуряване на тиха среда за околните.
 • Daikin 3-измерен въздушен потокТази функция съчетава автоматичното вертикално и хоризонтално въртене на жалузите за циркулация на потока отстуден или топъл въздух до самите ъгли дори на големи помещения.
 • Daikin Вертикално автоматично въртене на жалузитеВъзможност за избор на автоматично въртене на въздухоизпускателните жалузи за равномерно разпределение на въздушния поток и температурата.
 •  Daikin Хоризонтално автоматично въртене на жалузитеВъзможност за избор на автоматично хоризонтално въртене на въздухоизпускателните жалузи за равномерно разпределение на въздушния поток и температурата.
 • Daikin Автоматична скорост на вентилатораАвтоматично избира оборотите на вентилатора, необходими за достигане или поддържане на зададената температура.
 • Daikin Степени на обороти на вентилатораПозволява избиране на зададен брой обороти на вентилатора.
 • Daikin Ururu - овлажняванеВлагата се абсорбира от външния въздух и се разпределя равномерно във вътрешните пространства.
 • Daikin Sarara - премахване на влажносттаНамалява вътрешната влажност без да влияе на стайната температура, като смесва студен сух въздух с топъл въздух.
 • Daikin Flash streamerFlash Streamer генерира високоскоростни електрони, които разграждат миризмите и формалдехидите.
 • Daikin Титанов фотокаталитичен филтър за пречистване на въздухаПремахва частиците прах във въздуха, разгражда миризмите и ограничава възпроизводството на бактерии, вируси и микроби, за да гарантира постоянно подаване на чист въздух.
 • Daikin 24-часов таймерТаймерът може да бъде настроен за включване на охлаждане/отопление за 24-часов период.
 • Daikin Инфрачервено дистанционно управлениеИнфрачервено дистанционно управление с течнокристален дисплей за пускане, спиране и регулиране на климатика от разстояние.
 • Daikin Автоматично рестартиранеСлед спиране на електрозахранването уредът се рестартира автоматично с първоначалните си настройки.
 • Daikin СамодиагностикаОпростява поддръжката чрез показване на системни неизправности или дефекти при работа.

За да бъде разгледана молбата за кредит, трябва да се попълнят всички полета.

refresh
Съгласие за обработка на лични данни

Климатиците от Daikin серия Ururu-Sarara предлагат най-висок клас за енерго спестяващи устройства. Известни са още като Хиперинверторни климатици.

На пазара тази серия се отличава и с уникалния по рода си дизайн и поредица от функционалност. С тези свои преимущества Daikin може да се похвали и нещо повече.

Daikin отговаря на най-високите изисквания и най-капризните потребители предлагайки иновативните серии в лицето на  FTXR Ururu-Sarara.

Климатик FTXR Ururu-Sarara е способен още на универсална по рода си система, която внася допълнителна свежест в помещенията, чрез въздуха и вградено пречистване на 25 куб. м. на час.

- Уникална формула за овлажняване на въздуха, която е изцяло по патент от Daikin. Използва вградено външното тяло и абсорбира влагата. При нужда оптимизира влажността в помещенията разчитайки само на личната си технология.

- Нова функция известна като "Сарара“ – тя е подходяща за хора алергични към студ и течение във въздуха.

- Работи на режим поддържащ висока мощност и постигащ бързо желаната температура.

- Създава комфортната среда, необходима за постоянно обитаване на помещенията. Разпределя правилно въздушната струя, отпращайки я в местата, където няма хора.

- Пречиства въздуха и отстранява всякакви неприятни миризми.

- Създава безшумна среда и комфортни условия на живот по всяко време.

BTU
11000
Компресор
Хипер инвертор
Енергиен клас
B/A++
COP - Отопление 5.14 kW
ЕЕR - охлаждане 5.00 kW
Отдавана мощност (отопление) 1.30-3.60-5.00 kW
Отдавана мощност (охлаждане) 1.55-2.80-3.60 kW
Консумирана мощност (отопление) 0.70 kW
Консумирана мощност (охлаждане) 0.56 kW
Захранващо напрежение 220V-240V
Шум (вътрешно тяло) 23 dB
Шум (външно тяло) 46 dB
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) 890 x 305 x 209 мм
Размери Ш х В х Д (външно тяло) 795 x 693 x 285 мм
Тегло (вътрешно тяло) 14 kг
Тегло (външно тяло) 48 кг
Работен диапазон (охлаждане) 10 до +43 °С
Работен диапазон (отопление) -20 до +18 °С
Хладилен агент
R410a
Произход
Япония
Препоръчителна кубатура (отопление) 70 куб м
Препоръчителна кубатура (охлаждане) 80 куб.м
Тип монтаж
Стенен
Препоръчителна квадратура (отопление) 27 кв.м
Препоръчителна квадратура (охлаждане) 30 кв.м
Гаранция
3г.
Съгласие за обработка на лични данни
refresh
Все още няма ревюта за този продукт.
Top of Page