Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0887 877 177

 

Call-4-0887 877 177

Изчерпана наличност
cs_xe7-12qkew-1.1
cs_xe7-12qkew-1.2
cu_e12qke-1.3

Panasonic CS-E12QKEW/CU-E12QKE ETHEREA 2014

1599,00 лв
Поръчай
Монтаж на климатик

Монтаж на кондензна вана

Монтаж на тампони

 • Panasonic Nanoe-GNanoe-G използва фини наночастици за пречистване на въздуха. Действа ефикасно върху въздушно преносими и полепващи микроорганизми като бактерии, вируси и плесени
 • Panasonic Охлаждане с умерено изсушаванеС прецизно управление поддържа зададената температура, без да допуска бързо намаляване на влажността. Поддържа RH до 10% по-висока, отколкото при обикновено охлаждане. Идеално за спане при включен климатик.
 • Panasonic Система Inverter+Устройствата Inverter+ имат с над 20% по-добри показатели от стандартните инверторни климатици. Това значи консумация и сметка за ток, по-ниски с 20%. Inverter+ също така са от клас А при охлаждане и отопление.
 • Panasonic Система EconaviСензорите ECONAVI регистрират степента и мястото на човешка активност в стаята и насочват въздушния поток за максимален комфорт и икономии. С ECONAVI пестите до 30%.
 • Panasonic AutocomfortСистемата Autocomfort следи условията в помещението и когато в него няма никого, превключва в икономичен режим. Комфортът обаче е приоритет, така че при засилена човешка активност охлаждащата мощност се повишава. С функцията се постига както комфорт, така и икономии.
 • Panasonic Супер тих режим Благодарение на компресора от последно поколение и вентилатор с двойна перка, външното тяло е едно от най-тихите на пазара. Вътрешното тяло генерира почти недоловимите 20 dB.
 • Panasonic 5 годиниГаранция за компресора
 • Panasonic Функция за премахване на миризмитеПозволява почистването на топлообменника, за да се предотврати появата на миризми. През време напочистването вентилаторът се изключва, за да не разпръсква евентуални неприятни миризми.
 • Panasonic Свалящ се и миещ панелЧистотата на предния панел се поддържа лесно. Той се сваля бързо, с едно движение, и може да се мие във вода. Чистият преден панел осигурява по-плавна и ефективна работа, което пести енергия.
 • Panasonic Мощен режимВисока мощност за незабавно климатизиране. Бързият и ефективен мощен режим е идеален, когато се приберете в най-горещите или най-студени дни. Климатикът работи на максимална мощност и достига желаната температура в рамките на 15 минути.
 • Panasonic "Меко изсушаване"Този режим премахва излишната влага с мек бриз и осигурява приятно усещане без големи промени в температурата.
 • Panasonic Широки и дълги жалузиЖалузите са проектирани така, че въздухът да достига по-далеч. Те го насочват към всяко ъгълче на стаята, за максимална зона на комфорт.
 • Panasonic Автоматично вертикално насочване на потокаЖалузите автоматично се люлеят нагоре-надолу, благодарение на което потокът се разпространява из цялата стая. С дистанционното може да се зададе и постоянен ъгъл.
 • Panasonic Ръчно хоризонтално насочване на потокаРъчно хоризонтално насочване на потока
 • Panasonic Автоматичен режим (инверторни)Автоматично превключване между охлаждане и отопление според температурата в стаята.
 • Panasonic Автоматично превключванеПри разлика между измерената и зададената температура от 3°C или повече, режимът на работа автоматично се превключва на отопление или охлаждане така, че температурата да се поддържа на постоянно комфортно ниво.
 • Panasonic Режим топъл стартПри начало на отоплителен цикъл и след цикъл на размразяване, вентилаторът на вътрешното тяло се включва след затоплянето на топлообменника.
 • Panasonic Часовник за реално време с двоен таймер за включване и изключванеТази функция позволява настройване на два различни работни таймера (час и минута) за включване и изключване в рамките на 24 часа.
 • Panasonic Безжично дистанционно управление с LCD дисплей Безжично дистанционно управление с LCD дисплей
 • Panasonic Автоматично рестартиранеТази функция позволява автоматично рестартиране, ако работата е била прекъсната заради външна причина, напр. спиране на тока. Веднага след възстановяване на захранването устройството се рестартира с параметрите отпреди спирането.
 • Panasonic Дълъг тръбен път Това е стойност, показваща максималната допустима дължина на тръбния път между външното и вътрешното/ите тела. По-дългият тръбен път дава повече гъвкавост при инсталиране.
 • Panasonic Достъп за поддръжка през горния панелТехническото обслужване на едно външно тяло може да бъде трудна задача. Сега, със свалящия се горен капак, това е бързо и лесно.
 • Panasonic Функция за самодиагностика С тази функция устройството осъществява процес на самодиагностика, когато някоя функция не работи правилно. Това позволява по-бързо сервизно обслужване.
 • Panasonic Easy control by BMSThe communication port is integrated into the indoor unit and provides easy connection to, and control of, your Panasonic heat pump to your home or building management system.

За да бъде разгледана молбата за кредит, трябва да се попълнят всички полета.

refresh
Съгласие за обработка на лични данни

Модел 2014

BTU
12000
Компресор
Инвертор
Енергиен клас
A++/A++
SEER 7.60
ЕЕR - охлаждане 4.19
SCOP 4.80
COP - Отопление 4.76
Препоръчителна квадратура (охлаждане) 31 кв.м
Препоръчителна квадратура (отопление) 29 кв.м
Препоръчителна кубатура (охлаждане) 80 куб. м.
Препоръчителна кубатура (отопление) 75 куб. м.
Гаранция
2г.
Производител
Panasonic
Отдавана мощност (охлаждане) 0.85 - 3.50 - 4.00 kW
Отдавана мощност (отопление) 0.80 - 4.00 - 6.00 kW
Консумирана мощност (охлаждане) 0.835 kW
Консумирана мощност (отопление) 0.84 kW
Захранващо напрежение 220V-240V
Шум (вътрешно тяло) 20 dB
Шум (външно тяло) 48 dB
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) 870 х 295 х 255 мм
Размери Ш х В х Д (външно тяло) 824 х 619 х 299 мм
Тегло (вътрешно тяло) 10 кг.
Тегло (външно тяло) 33 кг.
Работен диапазон (охлаждане) -10 до +43 °С
Работен диапазон (отопление) -15 до +24 °С
Хладилен агент
R410a
Произход
Малайзия
Тип монтаж
Стенен
Гаранция на компресор
5г.
Съгласие за обработка на лични данни
refresh
Все още няма ревюта за този продукт.
Top of Page