КЛИМАТИЦИ

0877 177 877; 0887 877 177 < | >

АВТОКЛИМАТИЦИ

0887 887 007; 0877 713 124

 

Call-4-0887 877 177

Задай критерии

Цена
лв лв 
Изчисти всички

unicredit

reecl last

 15

 

Изчерпана наличност
front-toshiba7
2500-watt-toshiba-suzumi-ras-b10n3kv2-e-airconditioner-9
toshiba319025
toshiba-akitaevorasb10n3kv2e-cliatizzatire37

Toshiba RAS-B22N3KV2-E Suzumi +

2399,00 лв
Поръчай
Монтаж на климатик

Монтаж на кондензна вана

Монтаж на тампони

 • TOSHIBA DC ХИБРИДНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯTOSHIBA DC ХИБРИДНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ - DC хибридна инверторна технология на Toshiba позволява икономия на енергия с висока ефективност и нисък шум
 • ПЕРСОНАЛИЗИРАН КОМФОРТ С ЕДНО ДОКОСВАНЕЕРСОНАЛИЗИРАН КОМФОРТ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - Предварително програмирани настройки, анализирани от техническия отдел на Toshina за предлагане на правилната комбинация на комфорт и енергийни икономии.
 • КОМФОРТЕН СЪНКОМФОРТЕН СЪН - Климатикът създава оптимални нива на комфорт докато спите. Температурата ще се повиши с 1°С след 1 час и с още 1°С след 2 часа. След това тя ще остане на това ниво до сутринта.
 • КОМФОРТЕН СЪНИКОНОМИЧЕН РЕЖИМ ЕСО - Автоматично повишава/понижава температурата, за да предотврати прекомерното охлаждане, а така също и прекомерните разходи за електричество.
 • РЕЖИМ "ПРАЗНИЦИ"РЕЖИМ "ПРАЗНИЦИ" - Когато пуснете климатика на най-ниската настройка на отопление по време на зимния сезон, вътрешната температура се запазва на около 8°С, намалявайки вероятността водата в тръбите на сградата да замръзне. Тавата на външното тяло разполага с нагревател, който не позволява оттичащата се вода да замръзне.
 • САМОПОЧИСТВАЩА ФУНКЦИЯСАМОПОЧИСТВАЩА ФУНКЦИЯ - Самопочистващата функция на Toshiba е предназначена да намали влажността, причиняваща образуване на мухъл вътре в климатика. Тази високотехнологична, ефективна система намалява влагата в топлообменниците и се активира, когато климатикът е изключен. Вътрешният вентилатор се активира и изсушава влагата в топлообменника за 20 минути, след което автоматично се изключва.
 • РЕЖИМ НА ИЗБОР НА МОЩНОСТРЕЖИМ НА ИЗБОР НА МОЩНОСТ РЕЖИМ НА ИЗБОР НА МОЩНОСТ - Когато бъде настроен на 75%, компресорът ще ограничи работата до 75% от номиналния ток. Действието е подобно, когато е конфигуриран на 50%. Ползата е максимална при конфигуриране на по-нисък процент, водеща до по-голяма икономия на електричество.
 • МОЩЕН РЕЖИММОЩЕН РЕЖИМ - Изключително бързо охлаждане с активиране на функцията "Hi Power". В този режим устройството работи с най-силна въздушна струя (до 650m3/h). Въпреки високата мощност нивото на шум е ниско и не се усеща дискомфорт.
 • ТИХ РЕЖИМТИХ РЕЖИМ - Чрез активирането на "Тих" режим се намалява чувствително скоростта на вентилатора. Така се намалява шума на вътрешното тяло с допълнителни 3 dB.
 • КОНТРОЛИРАНЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОККОНТРОЛИРАНЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК - Ламелите на стенните климатици Toshiba могат да се регулират в 12 различни позиции, позволявайки по този начин въздушният поток прецизно да се насочва. Подобреният дизайн на ламелите се грижи за тихото им и ефективно движение.
 • АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТАВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електро напрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.
 • СЕДМИЧЕН ТАЙМЕРСЕДМИЧЕН ТАЙМЕР - Седмичен таймер с 4 свободно програмируеми настройки на ден и 7 различни програми за седмица.
 • 5 СТЕПЕНИ НА ВЕНТИЛАТОРА5 СТЕПЕНИ НА ВЕНТИЛАТОРА - Вентилаторът на вътрешното тяло разполага с 5 степени на скорост.
 • IAQ ПРЕЧИСТВАЩА СИСТЕМАIAQ ПРЕЧИСТВАЩА СИСТЕМА - Истинското качество на въздуха в жилищното помещение е не само управление на филтрирането на въздуха. С климатизаторите за жилищни сгради на Toshiba, качеството на въздуха е гарантирано чрез много етапи на филтриране.
 • ПЛАЗМЕН ФИЛТЪРПЛАЗМЕН ФИЛТЪР - Плазменият филтър Toshiba функционира на два етапа. Електростатичните клетки са способни да премахнат до 99% от вредните вещества и улавят дори най-дребните частици. Уловените микроорганизми се йонизират и се абсорбират от топлообменника.
 • ЙОНИЗАТОРЙОНИЗАТОР - Чрез генериране на повече от един милион негативни йони за всеки квадратен сантиметър въздух Daiseikai йонизаторът ще доведе свежестта на природата в дома Ви. В средата на стаята се генерират до 35,000 негативни йони – повече отколкото има покрай водопад. Те спомагат за добрия тонус и по-бързото възстановяване при умора.

За да бъде разгледана молбата за кредит, трябва да се попълнят всички полета.

refresh
Съгласие за обработка на лични данни
Компресор
Инвертор
Енергиен клас
А++/А+
SCOP 4.00
COP - Отопление 3.50
SEER 6.50
ЕЕR - охлаждане 4.80
Отдавана мощност (отопление) 1.00-7.00-7.50 kW
Отдавана мощност (охлаждане) 1.2-6.00-6.70 kW
Консумирана мощност (отопление) 2.05 KW
Консумирана мощност (охлаждане) 1.995 kW
Захранващо напрежение 220V-240V
Шум (вътрешно тяло) 39 dB
Шум (външно тяло) 55 dB
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) 1050 x 320 x 243
Размери Ш х В х Д (външно тяло) 780 x 550 x 290
Тегло (вътрешно тяло) 13 кг
Тегло (външно тяло) 41 кг
Работен диапазон (охлаждане) -10 до +46 °С
Работен диапазон (отопление) -15 до +24 °С
Хладилен агент
R410a
Произход
Тайланд
Препоръчителна кубатура (отопление) 135 куб. м
Препоръчителна кубатура (охлаждане) 140 куб.м
Тип монтаж
Стенен
Препоръчителна квадратура (отопление) 52 кв.м
Препоръчителна квадратура (охлаждане) 54 кв.м
Гаранция
5г.
Съгласие за обработка на лични данни
refresh
Моля логнете се, за да можете да напишете ревю.
Top of Page