Продажба, монтаж и сервиз на климатична техника нова и втора употреба.

0877 177 877; 0887 877 177

 

Ремонт и зареждане на автоклиматици

20130522 160634 "Д енд Д трейд" ЕООД е специализирана от 2008 година и в ремонт и поддръжка на автоклиматици. Автомобилната охлаждаща система е подложена на силни вибрации и е нормално периодично да бъде обслужвана и зареждана с фреон. Ежегодният технически преглед на Вашият автоклиматик е препоръчителен, защото чрез него освен, че се подобрява работата и ефективността на системата, може да се установяват и неутрализират бъдещи проблеми с охладителната система на автомобила Ви. Услугата ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ е препоръчителна за всеки един клиент, уважаващ освен автомобила си и себе си, защото неизправност в нея биха го поставили в много неудобни ситуации по време на работни срещи или дълъг път. За удобство на клиентите си фирма "Д енд Д трейд" ЕООД предлага услуга: Зареждане на автоклиматици на адрес на клиент, с висококачествени автоматизирани стендове за сервиз и зареждане на автоклиматици.

 

Д енд Д трейд ЕООД е специализирана фирма за климатични системи и ремонт на автоклиматици! Нашите техници са с голям опит и тясно специализирани в ремонта на автоколиматици, не сме гумаджийница, бояджийна или друг тип сервиз, в който от вчера се правят автоклиматици! Вие избирате качеството, за което плащате, както и дали да подлагате автомобила си на експерименти за 10-15 лв. по-ниска цена, които в последствие може да ви струват скъпо. Изберете ОРИГИНАЛА, а не копието! Възползвайте се от нашия дългогодишен опит и специализиран сервиз за зареждане и ремонт на АВТОКЛИМАТИЦИ.

Пожелаваме прохладен сезон, за което ще допринесем!

Цени за услуги

 
Arkema
френски фреон
pimgpsh fullsize distr 3
DuPont Suva
холандски фреон
fullsize distr 1
Диагностициране на  автоклиматик 10лв. 10лв.
Диагностициране + Дозареждане на  автоклиматик 59лв.
89лв.

*Диагностициране + Цялостно зареждане на  автоклиматик

89лв.
119лв.

*Пълна диагностика на   автоклиматик
Включва необходимите манипулации и тест с UV.

29лв.
29лв.

*Включва: ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА ЗА ТЕЧОВЕ НА  ( с UV лампа, надуване на системата под високо налягане преди зареждане с фреон, вакуум тест и пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон.

Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач
30лв.
 
Поставяне на оцветител 15лв. 
РЕТРОФИТ - Преправяне на автоклиматици , който са произведени преди 94г. с фреон R12, към работа с фреон R134a с включени части и работа от 220лв. до 340лв.
 
Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми) 19,99лв. 
Посещение на адрес в София (допълнително към услугата) от 15лв. до 20лв. 

Ремонт на автоклиматици в София

В случай,че при посещение на Ваш адрес се установи ,че автомобилът трябва да посети нашият сервиз ,за да бъде извършен ремонт, който е невъзможно да стане на адреса на клиента.Цената за диагностика се приспада от цената на ремонта на място в сервиза на " Д енд Д трейд" ЕООД.

Мобилна услуга на адрес удобен за клиента, е подходяща освен за частни лица ,които нямат свободно време за посещение до сервиз, за фирми с голям авто парк; автокъщи, тир паркинги, площадки за промишлени машини ( фадроми, багери, камиони и други големи труднопроходими през града машини с повредени климатични системи ).

Цена на ремонтите за всяка кола са различни в зависимост от сложността. Определят се на място след като е установен проблемът (компресор,шайба,винтили,игли, смяна на тръби и т.н.).

Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от "Д енд Д трейд" ЕООД!

 

Контакти Сервиз

mphone 0887 887 007; 0877 713 124
   
mail office@ddtrade.bg
   
place гр.София, Бул. Александър Малинов 37 ( на бензиностанция ЕКО )                       Линк навигация

 

Видео навигация
navigation   navigation   navigation
от И.Гешов   К.Величков   от Борис III
         
clock   Работно време:
 Понеделник: 08:00 - 19:00 ч.
 Вторник: 08:00 - 19:00 ч.
 Сряда: 08:00 - 19:00 ч.
 Четвъртък: 08:00 - 19:00 ч.
 Петък: 08:00 - 19:00 ч.
 Събота: 08:00 - 16:00 ч.
 Неделя: Почивен ден

 

 

Сервиз

Автоклиматици и климатици

Продажба, монтаж, ремонт и поддръжка на климатици и автоклиматици.

Бул. Александър Малинов 37 ( на бензиностанция ЕКО )
Линк навигация

0887 887 007

Top of Page