КЛИМАТИЦИ

0877 177 877; 0887 877 177 < | >

АВТОКЛИМАТИЦИ

0887 887 007; 0884 884 004

 

Абонаментна поддръжка

10788503 ba7c36171c m 1 359725Защо да изберете абонаментна поддъжка за климатиците в офиса или предприятието си?

Абонаментна поддръжка е нужна на много фирми, които нямат специалист, който периодично да почиства и замерва техническите стойности на климатичните системи в офис сградата Ви и да се грижи за перфектното им техническо състояние. Поддъжката на климатиците е от особено важно значение ,както за хората работещи в даденото помещение и тяхното здраве, така и за максималната ефективност и енегроспестяване на климатичните инсталации. При абонаментна поддръжка на климатиците ,на време се откриват и предотвратяват бъдещи по-сериозни дефекти, които са свързани и с големи суми за ремонтна дейност и части за подмяна.

Колко е минималният срок на договор с нас за абонаментна поддръжка?

Минималният срок за договор за абонаментна поддръжка е една година. Минималният брой климатици е 5 броя.

Колко е цената за абонаментна поддръжка за климатик?

Цената се оформя в зависимост от броя климатици, типа им (стенни, подови, колонни и т.н.) , големината, вида на помещенията и дейността,която се извършва в тях. При интерес от страна на наши бъдещи клиенти се насрочва оглед в удобен за Вас ден и час, след което наш специализиран техник посещава вашия офис или сграда и изгорвя оптимална индивидуална оферта за абонаментна поддръжка. 

Top of Page

Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, вие се съгласявате да бъдат записвани бисквитки на вашето устройство.