КЛИМАТИЦИ

0877 177 877; 0887 877 177 < | >

АВТОКЛИМАТИЦИ

0887 887 007; 0884 884 004

 

Интересуваме се от вашето мнение и впечатление за дд трейд

Стремежът ни да се развиваме непрестанно, да предлагаме не само най-добрите услуги, но и най-внимателно и вежливо обслужване е наша основна цел.

Ние от ДД трейд живо се интересуваме от вашето мнение и впечатления.

Нашият вид на дейност: монтаж на климатични и вентилационни системи за апартаменти, селски къщи, офиси, магазини и др. не е новост на пазара. Конкуренцията и в нашата сфера на работа е голяма, затова вашето мнение е от изключително значение за нас.

Приемаме всяка критика под формата на мнения и отзиви, като винаги вземаме под внимание и се стремим следващият път да сме по-добри.

Уповаваме се на всяко изказване с едничката идея да се подобряваме и развиваме непрестанно.

Ние предлагаме монтаж и демонтаж на битови климатизатори и въздухо снабдителни до полуиндустриални системи. Заетостта на екипа ни е 5 дни в седмицата, работа е възможна, дори в събота.

При нас работят екип от мотивирани, енергични и жизнени хора, които са готови на всякакви компромиси, за да бъдат клиентите ни доволни.

Имаме пробационен период с практическо обучение, което трае 2 месеца. Пълна заетост. Работа в столицата и региона на София. Вежливостта и компетентността са за сметка на компанията.

Свържете се с отдела по инсталационния на посочените телефони или на контактната форма.

Работим неуморно, с непрестанен интерес към прогрес и качество на обслужване от най-високо ниво.

Сега разбирате, защо се интересуваме се от вашето мнение и впечатление относно дд трейд!

Вашето мнение за ДД трейд е много важно за нас

ДД ТРЕЙД – фирма за климатици, която държи на обслужването и качеството!

Ние сме фирма по монтаж и инсталиране на всякакви климатици и климатични системи. Ние държим на качественото обслужване и гарантираме възможно най-ниски цени.

Вашите мнения и отзиви са много важни за нас. Затова искаме да споделите опита си и наблюденията по ползвани от нас услуги.

В контактната форма на страницата на сайта може да изпратите и пряко запитване, да изкажете мнение и опит, по отношение работата с нас.

Ние държим на мнения и отзиви от своите клиенти. Това, което ни дава най-висок мотив и цели, за да качваме все по-високо летвата по отношение обслужването и работата с хора.

Ние разбираме, че общуването с много и различни хора е дълъг и труден процес, затова изискваме от вас Вашето мнение за ДД трейд. То е съществен въпрос за нас и на база него можем да подобрим предлаганите услуги и обслужване.

Нашият екип от специалисти може да дойде в удобно за вас време, за да изчисли точните разходи за монтажни работи, координация на местоположението на оборудването и комуникациите. Може да, попълните малка форма на заявление, в която да изкажете личните си наблюдения, мнение и отзивиза цялостното обслужването.

Ние предлагаме монтаж, демонтаж на климатици и поддръжка на климатични системи. Доверете ни се като споделите своите наблюдения, относно нашите услуги!

6 най-новите технологии, които промениха живота ни

Съвременният свят ни изправя пред множество предизвикателства и в стремежът да имаме всичко най-ново, често се превръщаме в най-големите консуматори. Автомобили, компютърни технологии, роботи в медицината и бита, климатици, които правят комфорта и живота ни възможни дори в най-непоносимите условия на планетата. Всичко това създава човешкият потенциал.
Кои са шест от неща в най-новите технологии, без които живота ни би останал в миналия век или още по-назад, какво още трябва да знаете за тях, разберете сега:
1. Съвременните роботи
Има много прости роботи, но с появата на свежа и модерна технология мечтата за практически роботи се превърна в реалност. Тези роботи имат множество приложения и са истински пробив в сферата на роботиката. Намират приложение в почти всяка човешка област, а най-доброто използване е в света на Интернет и реклама.
2. Портативна мощност
Властта, която се създава от мощ и енергия е нещо, което изискват всички технологии, уреди и устройства. Една редовен клетка на батерията има тенденция да умре след известно време или трябва да се презареди, но с преносимата силата, която може да доставя допълнителна мощ, може да ползвате където искате, без да се колебаете. Достатъчно е само регенерира енергия в клетките и имате всичко.
3. Горивни клетки
Новите технологии ни дават пробив с появата и възможностите на превозни средства с горивни клетки. Тези горивни клетки могат да помогнат за намаляване на замърсяването, което може да навреди или да причини увреждане на здравето на широката общественост. Клетките с гориво са съставени от метанол и цинкови частици и са много обещаващи по различни начини.
4. Генното инженерство
Новите технологии са помогнали на хората да мислят за генното инженерство и това довежда до голяма стъпка в модифициране и подобряване - оцеляване, растеж, живот и здраве.
5. Модерен компютърен интерфейс
Модерният компютърен интерфейс е толкова бърз, колкото развитието на мисълта в съзнанието. Тези скорости ще ни помогнат да постигнем нещата по-бързо и по-хубав начин и ще ни позволи да направим най-доброто от всяка ситуация. Модерните технологии са помогнали в развитието на компютри, което елиминира загубата на време. Сега, благодарение на тях собствениците на малък и голям бизнес могат да се радват на собствен сайт.
6. Глобална библиотека
Глобалната библиотеката е електронна библиотека, която е в основата на съвременните технологии. Тази модерна библиотека е колекция от всички книги, уеб страници, списания, вестници и дори изречени думи благодарение, на които seo предостави всичко до нас в най-точна форма и по правилен начин.

Еволюцията на съвременните технологии днес – пътят , който изминава климатика

Подобренията в процес на климатичните системи от миналото до днес е постигнал голяма еволюция.

История и еволюция в климатика - ако в средата на миналия век, през 1957 г. за първи път на пазара се появява ротационния компресор, който позволява по-малки, по-тихи, по-леки и по-ефективни единици от вида на компресор, използван преди това.

Откритията в Космоса - така за по-малко от две десетилетия през 1969 година технологията на климатичните устройства помага дори да се осъществи пътуване до Луната. Нийл Армстронг и Бъз Олдрин стъпват успешно на Луната в скафандри със системи за охлаждане, които ги защитават от опустошенията на космическото пространство.

Климатици за всеки удобен момент

Една стара поговорка разказва за европеец, който попаднал на северния полюс. Той бил полузамръзнал, когато един ескимос го открива и го отвежда в своето иглу, за да го стопли и нахрани. Европейския гост опитал да сгрее премръзналите си ръце, за целта свил ги в юмрук и започнал да вдишва парата от устата си. Ескимосът с недоумение го попитал, какво прави и европееца обяснил, че се стопля по този начин. Когато ескимоса сервирал традиционен горещ бульон на посетителя си, европеецът започнал да охлажда горещата течност с уста и вдишвайки в нея студеня струя въздух. Домакинът отново погледнал с недоумение и попитал, защо прави така. Европеецът отвърнал, че така охлажда ястието.

Приказката е стара и поучителна в редица аспекти и направления. И освен очевидното, нека заедно се пренесем във времето, от каменната ера, когато хората се топлели единствено с помощта на дървата. Днес еволюцията на човешкия интелект бележи космически нива.

Независимо дали е лято или зима, климатикът е незаменим спътник и ни следва навсякъде в ежедневието.

Изобилие и многообразие от модерни климатици не се свежда до едно и две предложения. Те съчетават в себе си мощност, функционалност и качества. В общи линии климатиците се делят на промишлени и битови, а те от своя страна се определят от мощността. За домашни условия климатика не изисква голям потенциал, но за сметка на това има красива визия и икономичен режим. Така от познатите само преди десетилетие климатици, днес на пазара могат да бъдат открити инверторни модели, чиято консумация и на електричество се равнява на количеството изгорено такова само от една електрическа крушка.

Измежду двете групи климатици съществува и среден клас, известни като полупромишлени. Те достигат мощност 7-25kW и се използват и за бита, и в обществени помещения. Сред видовете климатици съществуват и други два вида, поделящи се на моноблок или сплит.

Според типа на помещенията, възможностите за монтаж и поставяне на климатик, а така също и в зависимост от мощността и нуждата за отопление, охлаждане или и двете, климатиците, създават идеални условия за среда на живот.

В най-общи линии специалистите съветват в избора на климатична система да се обръща най-голямо внимание над вида, големината и предназначението на помещенията, в които ще бъде поставено тялото на климатика. Добър вариант е и предварителната консултация със специалист от бранша, в случай, че всеки желае дискомфорт, както за вас, така постигне максимален комфорт в помещенията.

Изгодно ли е за домакинството ни отопление с климатик?

Това е един от най-често отправяните въпроси към консултантите работещи в магазини за климатична техника.
Категорично, ДА! – е отговора на професионалистите от Д енд Д трейд ЕООД.

Едно от най-важните неща в случая е да се избере подходящ климатик за помещението, което трябва да бъде отоплявано. Ние препоръчваме преди да се предприеме покупката, да бъде направен оглед от специалист, за да прецени адекватно, каква машина да бъде поставаена.

В случая е важно да отбележим, че климатика задължително трябва да бъде инверторен! Много  важното е да се обърне внимание на  т.нар. коефициент на трансформация - COP. Това е съотношението между консумирана и отдаваната топлина. Добре е да се знае, че инверторните климатици обикновено отдават три пъти повече топлина от количеството енергия, което са погълнали, за да работят. И за сравнение само ще кажем, че при една обикновенна печка тип ,  „духалка”, отдаваната топлина и консумираното електричество са равни. Заради споровете, които се водят по тази тема в последните години, независими експерти направиха изчисление, в което заложиха параметрите на едно средностатистическо жилище между 60 и 75 кв.м. За тази квадратура беше окрупнен целия отоплителен сезон и беша направена съпоставака между вариантите за отопление. Ето и резултатите:

  • КЛИМАТИК - 234 лева за сезон
  • ПАРНО – 570 лева за сезон.
  • ГАЗ - 660 лева за сезон
  • ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЕЧКА- 842 лева за сезон
  • ПЕЧКА НА ДЪРВА – 500 и 1000 лева в зависимост от качеството на дървата
  • НАФТОВА ПЕЧКА – 1200 лева за сезон

Важно е да знаете, че за да бъде максимално ефективна работата на климатика през зимата, той трябва да работи целодневно. Просто когато излизате от вкъщи, намалявайте само температурата, но не спирайте машината. За да са по-ниски сметките за ток, трябва да се съобразите с още няколко неща при покупката на климатик и най-вече с квадратурата, която ще отоплявате и избора на подходящ климатик за помещението. Също така поне веднъж в месеца трябва да се почистват  филтрите и да се поддържат  чисти вътрешното и външното тяло на климатика.

Защо да изберем рециклиран Японски климатик?

По тази тема има много неща, които могат да бъдат казани и много спорове да бъдат проведени.
Мненията са много и различни. Компетентни и не чак до там запознати „специалисти” са изразили хиляди мнения по темата.
Доказан факт обаче е, че машините произведени за  японския пазар,  са в пъти по-качествени от тези предназанчени за европейския.
Известно е по целия сват, че японците са високотехнологична нация със завишен критерии към всеки един продукт, който произвеждат и използват.
Сравнявайки един нов климатик произведен за европейския потребител и един рециклиран японски климатик произведен на японския потребител, веднага се набива на очи съществената разлика в COP-a на машините (коефициента на преобразуване, който е равен на отношението на отдаваната в помещенито топлина към консумираната електроенергия) Този коефициент е  показател за ефективноста на климатика . Колкото е по-голям е той, толкова по-икономичен ще бъде вашия уред.
За добри климатици в Европа се считат тези, които са с COP над 3,50, а в Япония за същия клас машини долната граница ба този COP е  5.
Това прави уреда високо ефективен, но за сметка на това енергоспестяващ. Важное да се обърне внимание, че рециклираните японски климатици са с между 20 и 40 % по- нисък разход на ел.енергия от новите климатици предлагани в търговската мрежа.
В търговката мрежа не е проблем да се открият рециклирани японски климатици с безупречен външен вид и изключително приемлива цена.Вътрешните тела са с вид на чисто нови и въпреки,че дистанционните управления са с йероглифи, не се препоръчва да бъдат заменяни с универсални, защото така не могат да бъдат използвани всички функции на климатика.Търговците предлагат превод и подробно описание на всяко дистанционно.
Гаранционните условия са същите като тези на предлаганите нови машини – 3 години, като годишните профилактики и тук са задължителна и неделима част от гаранционната карта, която дава търговеца.
Препоръчително е, коагато избираме рециклиран японски климатик, той да бъде закупен от Фирма специализирана в Продажба, Монтаж и Сервиз на климатици, за да бъдем сигурни,че и след изтичане на гаранционния срок, климатиците ще бъдат подържани професионално.

Вреден ли е климатика?

Ние от Д едн Д трейд, категорично казваме:
-Не, не е вреден!
Като начало искаме да отбележим, че отдавана климатиците не са това, което са били в близкото минало. Съвременните климатици разполагат с йонизатори, озонатори, овлажнители на въздуха и още много екстри, които са създдени за подобраване на качеството на живот на потребителите. Мит  остават мненията за висока степен на изсушаване на въздуха, което води до заболявания на дихателните пътища, развиване на алергии и преждевременно състаряване на кожата и изтощаване на косата.
Противно на тези отживели твърдения, в последните години, все повече доказани специалисти в сферата на медицината и по-точно пулмологията и алергологията, препоръчват използването на климатик. Подчертаваме обаче, че става въпрос за съвременни инверторни климатици, снабдени с йонизатор, озонатор и овлажнител!
Климатиците са много добър приятел, стига да ги ползваш, както трябва.
И в този ред на мисли, спазвате ли препоръките ни ще се убедите,че климатика е полезен, а не вреден уред в дома ни!

-Бъдете много внимателни при избора си на климатик! Нискокачествените климатици са снабдени с изключително некачествени филтри, които с времето стават източник на бактерии! Консултирайте се с професионалисти и задължително споделяйте  с консултанта, ако страдате от някакво заболяване или алергия!
-Изберете климатик с йонизатор, защото обикновенните климатици намаляват количеството на полезните за човешкия организъм отрицателни йони и баланса трябва да бъде регулиран!
-Почиствайте редовно филтрите! Задължително е в месеца 2 пъти на измивате филтрите на вътрешеното тяло и веднъж годишно да се прави обща профилактика, както на външното, така и на тътрешното тяло на климатика!
-Температурната разлика не трябва да е по-голяма от 8 до 10 градуса вътре в помещението и околната среда!
-Не стойте директно под въздушната струя на климатика!

Спазвате ли тези препоръки, климатика наиститина ще бъде ваш приятел, а не враг!

Panasonic Eltrea

Panasonic  разработи специално и за най-взискателните си клиенти климатиците от ново поколение  Eltrea.
Гамата Eltrea се отличава с уникална по рода си система за пречистване, иновативен дизайн и висока ефективност. Климатиците от серията Eltrea е снабден с множество сензори, които измерват температурата и влажността в помещението, както и отчитат присъствието и движението на хора.

Сензорът Econavi и иновативната пречистваща система Nanoe-G, правят модела предпочитан сред потребителите, които държат на комфорта, чистия въздух и високата ефективност, съчетани със страхотен съвремен дизайн.
Сензора, който отчита наличието и движението на хора с помещението, отчита и слънчевата светлина, която влиза в стаята, като по този начин регулира мощността на климатика и пести много енергия. Сензорът Econavi е изключително полезна иновация, която постига между 35% и 40% икономия от електроенергия. Като допълнение към Econavi сензора, Panasonic Eltrea включва и пречистващата  система Nanoe-G, която чрез финните си наночастици обезврежда и премахва 99%  от бакретиите, плесените и вирусите във въздуха.
Panasonic Eltrea се предлага в два цвята на вътрешното тяло, като серията Е е в бял цвят, а серията ХЕ е в сребрист цвят. 

Климатик Fujitsu General – серия Nocria

Климатиците от тази серия са изключително надеждни и висикоефективни машини. Могат да бъдат управлявани от разстояние без дистанционното управление да се начочва към вътрешното тяло. Въможността за това е породена от факта, че при проектирането на тази серия климатици е въведена радиочестотна система за връзка при уреди от серия Nocria -Z и S.

Веднъж дневно дистанционния контролер получва автоматично данни за управление, посредством връзка в персонален компютър. Така се наблюдава ежедневната консумация на ел. енергия и работните часове на климатика.

Този модел климатична техника, позволява на клиента закупил уред от серията Nocria, да изтегли специален софтуер с цел спестяване на консумираната електроенегия. Също така Nocria разполага и с функция- Сензор присъствие, който регулира режима на работа ( по-икономичен, когато в помещението няма присъстващи).Това прави тези климатици, изключително икономични, както при отопление, така и при охлаждане.

Fujitsu General - Nocria са и първите климатици със самопочистващ се филтър.
Множеството екстри на модела са причина Японската асоциация за промишлен дизайн да го отличи с престижната награда в област дизайн.

Автоматичен въздушен поток - микрокомпютър автоматично регулира посоката и силата на въздушния поток в зависимост от промените в стайната температура.

Автоматичен режим - автоматична смяна на режимите Охлаждане/Отопление в зависимост от температурните промени в помещението.

Автоматично рестартиране - при прекъсване на електрическото захранване и след неговото възстановяване, системата се включва в последния използван работен режим.

Миещ се панел

Режим двойно реене - Вградени подвижни автоматични жалузи равномерно разпределят въздушния поток в хоризонтална и вертикална посока.

Режим Сън - микрокомпютър следи за постепенната промяна в стайната температура, като поддържа оптимални параметри за здравословна почивка през нощта.

Таймер - позволява програмирането на инсталацията за включване/изключване в опредлен час.

Икономичен режим - режим, при който разходът на енергия е намален.

Автоматични филтри - Филтрите се почистват автоматично след определен брой часове работа на климатика.

Изсушаване на изпарителя

UV почистване - UV-лъчи предотвратяват появата и развитието на плесен и микроби във вътрешното тяло.

Страница 1 от 2
Top of Page

Сайтът използва бисквитки. С използването на сайта, вие се съгласявате да бъдат записвани бисквитки на вашето устройство.